Меню
Кошница

Новини и Промоции

19 Jul Без биоцид
Alexander 0 3687
НОВО НОВО НОВО Без биоцидКогато дизеловите горива се оставят за по - дълго в резервоара съществуеа опасност от отделяне на опасни за дизеловата система масла. Това се отразява зле най - вече на лодките, но също така и на горивата, които по една или друга причина се съхраняват по - дълго без значение дали са в резервоар на автомобил или други видове..
17 Jul Хибридни автомобили
Alexander 0 3123
Добавки за хибридни автомобили Защита и грижа за цялата горивна и маслена система на хибридните автомобилиЗа да се гарантира, че двигателите с вътрешно горене на хибридните превозни средства няма да нарушат своята работа поради експлоатационни замърсявания причинени от непрекъснатото изключване и стартиране на мотора PRO-TEC предлага цялостна проду..
01 Jul Изпускателна система - почистване
Alexander 0 6209
Това е проблем, който засяга всяко превозно средство: замърсяванията причинени от работата на автомобила са в цялата система. С течение на времето в изпускателната система се натрупват въглеродни отлагания, които водят до неизправност на: ламбда сонда, турбокомпресора, EGR клапан, катализатора и други. Превозните средства използвани предимно за гра..
01 Jul Топ 100 най-ценни бранда
Alexander 0 3026
Всяка година WCRC (Световна корпорация за консултация и изследвания) прави списък на 100-те най - ценни бранда в Индия. В сътрудничество с агенцията за научни изследвания на пазара iBrands 360 се избират 500 марки, те се разделят в различни категории, анализират се въз основа на пазарни и отраслови проучвания, корпоративни публикации и не на послед..
27 Jun СПОНСОРСТВО 2017
Alexander 0 1497
Винаги е било голямо предизвикателство да тестваме нашите продукти в тясно сътрудничество с нашите бизнес партньори от промишлеността, моторните спортове и науката, за да задоволим непрекъснато нарастващите изисквания на пазара.През 2017г. Блухемгруп България ООД е горд спонсор на отбора на автомобилният състезател Калин Бенчев и навигатора му Алек..
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)
Този уеб сайт използва бисквитки. За повече информация, моля прочетете Политика на бисквитки.