Меню
Кошница

Сервоуправление и скоростни кутии

Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P2171
Описание: Високоефективен продукт създаващ плъзгащ и защитен филм, който защитава всички вътрешни повърхности на ръчните скоростни кутии и агрегатите от износване. Гарантира оптимално смазване дори и при висока температура. Поддържа О-пръстените, уплътненията и сегментите еластични и гъвкави. Осигур..
13.19 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P1801
Описание: Запазва уплътненията и О-пръстените. Намалява образуването на пяна и окисляването. Удължава живота на трансмисията и забавя натрупването на нови остатъци от смола и други подобни замърсявания. Подходящ за всички видове автоматични скоростни кутии. Приложение: Добавете в маслената система ..
27.92 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P1701
Успешно отстранява окислени нефтени утайки, смоли и други замърсявания от цялата маслена система на автоматичните скоростни кутии. Помага за гладката и безпроблемна работа на трансмисията. Приложение: Добавете продукта към маслената система на трансмисията преди смяна на масло.Оставете да работи 10..
25.21 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P2041
Описание: Специален високо ефективен продукт, който разтваря замърсяванията и смолите от цялата серво система.Специалните лубриканти съдържащи се в продукта смазват системата по време на цялото почистване. Приложение: Добавете в маслото на серво управлението. След почистване сменете маслото според ..
9.70 лв.
PRO-TEC Предпазва серво управлението Power Steering Nano Protect 100 мл.
Ново
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P2161
Описание: Нов високоефективен нано продукт. Продуктът създава високоефективен плъзгащ филм, който защитава всички вътрешни повърхности на серво управлението и диференциали от триене и износване.Тази високо ефективна формула намалява шумовете и осигурява оптимална работа на серво управлението. Прило..
15.52 лв.
PRO-TEC Спиране на течове в скоростна кутия Gear Oil Stop Leak 50 мл.
Ново
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P2141
Описание: Надеждно спира течовете от скоростни кутии и диференциали. Поддържа уплътненията, семерингите и О - пръстените меки и еластични. Помага за предотвратяването на оксидацията на маслото. Приложение: Добавете в маслената система на ръчната скоростна кутия.Консумация:50 мл. са достатъчни за до..
12.80 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)
Този уеб сайт използва бисквитки. За повече информация, моля прочетете Политика на бисквитки.