Меню
Кошница

За нас

БЛУХЕМГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД е основана през 2002 година като официален представител и вносител на продуктите на BlueChemGroup и PRO-TEC Germany за България. Благодарение на високото качество на продуктите и професионализма, вече над 15 години работи успешно на българския пазар. 

Компанията е ориентирана към разпространението на иновативни и екологични продукти за автомобилната индустрия и промишлеността от най-високо качество и стандарт. Конкурентоспособността на продуктите е съчетана със защита на околната среда. В продуктовата и гама се включват продукти, почистващи цялостно горивната, маслено-смазочна и охладителна система на автомобила. Гамата се допълва от аерозоли за поддръжка на автомобила, подобрители за моторни и трансмисионни масла и други. PRO-TEC продуктите са ориентирани към растящите изисквания на потребителите на превозни средства за широко стандартно обслужване. Продуктите PRO-TEC са с големи възможности и се произвеждат под стриктния контрол за качество, стандарт DIN ISO 9002.

Наши големи клиенти са много фирми занимаващи се с ремонт, поддръжка и продажба на автомобили и резервни части:STi.bg, Косер АД, ТМ Ауто ЕООД, Мото Пфое, Елит Кар, Дунев Мотор Спорт ЕООД и други.

БЛУХЕМГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД е фирма утвърдена на пазара и предпочитана от множество клиенти и партньори!

Този уеб сайт използва бисквитки. За повече информация, моля прочетете Политика на бисквитки.