Меню
Кошница

Уважаеми клиенти, бихме искали да ви уведомим, че от 16.03.2020 година до второ нареждане офисът ни в София няма да е отворен за клиенти. Ние обаче оставаме до Вас! Моля Ви използвайте онлайн платформата ни, за да правите поръчки. Всеки поръчал ще получава отстъпка! Благодарим Ви за разбирането!

За нас

БЛУХЕМГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД е основана през 2002 година като официален представител и вносител на продуктите на BlueChemGroup и PRO-TEC Germany за България. Благодарение на високото качество на продуктите и професионализма, вече над 15 години работи успешно на българския пазар. 

Компанията е ориентирана към разпространението на иновативни и екологични продукти за автомобилната индустрия и промишлеността от най-високо качество и стандарт. Конкурентоспособността на продуктите е съчетана със защита на околната среда. В продуктовата и гама се включват продукти, почистващи цялостно горивната, маслено-смазочна и охладителна система на автомобила. Гамата се допълва от аерозоли за поддръжка на автомобила, подобрители за моторни и трансмисионни масла и други. PRO-TEC продуктите са ориентирани към растящите изисквания на потребителите на превозни средства за широко стандартно обслужване. Продуктите PRO-TEC са с големи възможности и се произвеждат под стриктния контрол за качество, стандарт DIN ISO 9002.

Наши големи клиенти са много фирми занимаващи се с ремонт, поддръжка и продажба на автомобили и резервни части:STi.bg, Косер АД, ТМ Ауто ЕООД, Мото Пфое, Елит Кар, Дунев Мотор Спорт ЕООД и други.

БЛУХЕМГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД е фирма утвърдена на пазара и предпочитана от множество клиенти и партньори!

Този уеб сайт използва бисквитки. За повече информация, моля прочетете Политика на бисквитки.