Меню
Кошница

PRO-TEC

Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P2701
Описание: Гарантира перфектно дългосрочно смазване при ниски и високи темперетури, водоустойчив и предпазва от корозия. Защитава от пръски вода, сол, киселини и основи. Специалната тефлонова формула прави продуктът устойчив при високо налягане. Подходящ за всички подвижни части: болтове, панти, връ..
22.21 лв.
PRO-TEC Добавка 3в1 Diesel Power Additive 3in1 375 мл.
Ново С предварителна заявка На склад
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P1261
Описание: Един продукт – пълна защита ! Уникалното действие на 3 в 1 подобрява качеството на цетановото число, улеснява притока на гориво до – 30 градуса и смазва всички части в системата. В резултат на това двигателя работи по – тихо, консумацията на гориво намалява, подобрява се студения старт, го..
0.00 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P2171
Описание: Високоефективен продукт създаващ плъзгащ и защитен филм, който защитава всички вътрешни повърхности на ръчните скоростни кутии и агрегатите от износване. Гарантира оптимално смазване дори и при висока температура. Поддържа О-пръстените, уплътненията и сегментите еластични и гъвкави. Осигур..
13.19 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P1921
Описание: Този високоефективен продукт е специално разработен за двигатели пригодени да работят на LPG или земен газ под налягане - CNG.Отстранява дори най-малките замърсявания и насмолявания в цялата горивна система. Специалните масла съдържащи се в продукта гарантират надеждна защита на клапаните ..
27.73 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P1999
Описание: LPG Valve Lube е високоефективен продукт, който намалява износването на клапаните и клапанните легла на двигателите работещи на газ. Продуктът оптимизира топлинната деривация и се грижи за добрата работа на клапаните и клапанните легла. Подходящ за автомобили с турбо и катализатори. Сензац..
55.85 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P3082
Описание: Специално разработена керамична спрей формула за смазване и поддръжка на всички видове вериги на мотоциклети и МПС. Изключително устойчив на триене, напрежение и висока температура. Приложим за всички видове вериги. Приложение: Почистете частта, която искате да третирате. Напръскайте равн..
22.93 лв.
PRO-TEC лепило за климатици AirCon Leak Stop 30 мл.
Ново С предварителна заявка
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P6080
Описание: A/C Stop Leak е специално разработен продукт, който локализира мястото на теч в климатичната система и мигновенно го улътнява. Не се влияе от влагата и кислорода.Спира течове с максимален размер от 0,5 мм. За професионална употреба! Препоръчваме проверка на размера на отвора, от където из..
0.00 лв.
PRO-TEC Меден спрей Copper Spray Anti Size 400 мл.
С предварителна заявка
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P2931
Описание: Специален видокоефективен смазващ спрей с много добри разделителни и антизаклинващи свойства, състоящ се от молекулни медни частици с високоустойчива напълно синтетична свързваща субстанция. Подходящ за прилагане при високи температури: винтови съединения, въжени барабани, фланци, изпускат..
0.00 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P9201
Описание: Високо ефективен продукт, който образува защитен филм против триене и поддържа всички вътрешни повърхности на двигателя и неговите агрегати. Вследствие от това се намалява триенето по всички части, улеснява се притока на масло при студен старт. Уплътнения, О-пръстените и семеринги остават ..
34.37 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P2971
Описание: Тази мултифункционална смазка създава изключително устойчив смазочен филм, койтое дълготраен и намалява триенето и износването на третираните части, Специалната нано формула /адхезивен лубрикант/ е подходяща за използване при високо налягане. Тя е водоустойчива и отблъсква влагата.Има отли..
27.59 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P6111
Описание: Ефективно и трайно почистване на спирачки, карбуратори и части от трансмисията. Този продукт постига абсолютна чистота и гарантира оптимално триене на спирачки и съединители. Приложение: Напръскайте върху частта, която искате да почистите и оставете да се отцеди. Повторете процедурата за ..
14.50 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P2191
Описание: Подобрява качеството на бензина като повишава октановото му число. Особено се препоръчва за бензинови горива с ниско качество. Премахва шумовете в двигателя и предотвратява механични повреди. Не позволява на двигателя да прегрее. Редуцира разхода на гориво и вредни емисии. Подходящ за всич..
23.29 лв.
Показани са от 1 до 12 от 59 резултата (5 страници)
Този уеб сайт използва бисквитки. За повече информация, моля прочетете Политика на бисквитки.