Меню
Кошница

PRO-TEC Почистване на карбонови замърсявания Carbon X cleaner K1+K2 1000 мл

PRO-TEC Почистване на карбонови замърсявания Carbon X cleaner K1+K2 1000 мл
Ново
PRO-TEC Почистване на карбонови замърсявания Carbon X cleaner K1+K2 1000 мл
Цена:
91.01 лв.
  • Stock: В наличност
  • Артикулен номер: P4650
  • Тегло: 1.38kg

Описание: К1 почистваща пяна: е специално разработена високоефективна формула, която разлага и премахва всички оперативни замърсявания от цялата горивна камера на двигателя. Продуктът премахва въглеродните депозити от главата на цилиндрите, клапаните, горната част на буталото,и в зоната на първият компресионен сегмент на буталото. Продуктът почиства и леглата на всмукателните и изпускателните клапани (ако са отворени). Замърсяванията от EGR, турбокомпресора и всмукателният колектор към клапаните също биват премахнати. Карбон Х е напълно безвреден за уплътненията.

Описание: К2 неутрализатор: предизвиква химична реакция, която втечнява К1 и се свързва с разтворените замърсявания. С карбон Х екстрактор (стр.38 ) разтворените замърсявания могат да бъдат отстранени безопасно от горивната камера. Карбон Х предпазва двигателя и уплътненията по време на работа с продуктите, като по този начин предотвратява износването и увреждането на компонентите.

Консумация:

Завеиси от степента на замърсяване

Време на действие:

По време на работа

Съдържание: К1+К2 1000 мл.

Брой в кашон: 6 бр.

Арт. нонмер: Р4650

Виж PRO-TEC Екстрактор Carbon X CleanerТози уеб сайт използва бисквитки. За повече информация, моля прочетете Политика на бисквитки.