Меню
Кошница

Добавки и почистващи препарати

AUTOPROFI Common Rail
Ново Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43221
Описание:високотехнологичен продукт от най - ново поколениепочиства и предпазва цялата горивна система на дизеловите автомобилинадвишава тесна на HFRR съгласно DIN EN ISO 12156-1премахва и най - малките замърсявания от цялата горивна системаабсорбира и неотрализира водните капки от горивотоОбласти н..
17.25 лв.
AUTOPROFI Diesel Anti Smoke
Ново Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43231
Описание:драстично намалява обрауването на сажди и нежелани шумове причинени поради различни причиниувеличава цетановото число на горивото подобрява поведението при студент стартгарантира оптимално смазване на всички подвижни частиосигурява чисто и мощно изгарянепредпазва системата от корозия Област..
16.55 лв.
PRO-TEC Добавка 3в1 Diesel Power Additive 3in1 375 мл.
Ново С предварителна заявка На склад
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P1261
Описание: Един продукт – пълна защита ! Уникалното действие на 3 в 1 подобрява качеството на цетановото число, улеснява притока на гориво до – 30 градуса и смазва всички части в системата. В резултат на това двигателя работи по – тихо, консумацията на гориво намалява, подобрява се студения старт, го..
0.00 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P2171
Описание: Високоефективен продукт създаващ плъзгащ и защитен филм, който защитава всички вътрешни повърхности на ръчните скоростни кутии и агрегатите от износване. Гарантира оптимално смазване дори и при висока температура. Поддържа О-пръстените, уплътненията и сегментите еластични и гъвкави. Осигур..
13.19 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P1921
Описание: Този високоефективен продукт е специално разработен за двигатели пригодени да работят на LPG или земен газ под налягане - CNG.Отстранява дори най-малките замърсявания и насмолявания в цялата горивна система. Специалните масла съдържащи се в продукта гарантират надеждна защита на клапаните ..
27.73 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P1999
Описание: LPG Valve Lube е високоефективен продукт, който намалява износването на клапаните и клапанните легла на двигателите работещи на газ. Продуктът оптимизира топлинната деривация и се грижи за добрата работа на клапаните и клапанните легла. Подходящ за автомобили с турбо и катализатори. Сензац..
55.85 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P9201
Описание: Високо ефективен продукт, който образува защитен филм против триене и поддържа всички вътрешни повърхности на двигателя и неговите агрегати. Вследствие от това се намалява триенето по всички части, улеснява се притока на масло при студен старт. Уплътнения, О-пръстените и семеринги остават ..
34.37 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P2191
Описание: Подобрява качеството на бензина като повишава октановото му число. Особено се препоръчва за бензинови горива с ниско качество. Премахва шумовете в двигателя и предотвратява механични повреди. Не позволява на двигателя да прегрее. Редуцира разхода на гориво и вредни емисии. Подходящ за всич..
23.29 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P2181
Описание: Повишава цетановото число на дизеловото гориво до 5 пункта в зависимост от качеството на горивото. Препоръчително е да се добавя към дизел с ниско качество. Помaга за оптимално изгаряне на горивото, намалява разхода, премахва саждите и отстранява дразнещите шумове. Приложение: Добавете в ..
26.54 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P1801
Описание: Запазва уплътненията и О-пръстените. Намалява образуването на пяна и окисляването. Удължава живота на трансмисията и забавя натрупването на нови остатъци от смола и други подобни замърсявания. Подходящ за всички видове автоматични скоростни кутии. Приложение: Добавете в маслената система ..
27.92 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P1301
Описание: Значително намалява износването и триенето в двигателя. Предпазва от корозия и опасните за двигателя киселини. Не съдържа тежки метали и съставки съдържащи пепел. Препоръчва се за всички видове бензинови и дизелови двигатели.Приложение: Добавя се в маслената система след всяка смяна на..
28.73 лв.
Brand: PRO-TEC Артикулен номер: P2991
Описание: Подобрява студеният старт на бензинови и дизелови двигатели и предпазва двигателя и акумулатора. Напръскайте директно във въздушният филтър/всмукателният тръбопровод и стартирайте двигателя веднага. Приложение: При бензиновите двигатели натиснете газта съвсем леко. При дизеловите стартир..
16.02 лв.
Показани са от 1 до 12 от 55 резултата (5 страници)
Този уеб сайт използва бисквитки. За повече информация, моля прочетете Политика на бисквитки.