Меню
Кошница

AUTOPROFI

AUTOPROFI Common Rail
Ново Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43221
Описание:високотехнологичен продукт от най - ново поколениепочиства и предпазва цялата горивна система на дизеловите автомобилинадвишава тесна на HFRR съгласно DIN EN ISO 12156-1премахва и най - малките замърсявания от цялата горивна системаабсорбира и неотрализира водните капки от горивотоОбласти н..
17.25 лв.
AUTOPROFI Diesel Anti Smoke
Ново Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43231
Описание:драстично намалява обрауването на сажди и нежелани шумове причинени поради различни причиниувеличава цетановото число на горивото подобрява поведението при студент стартгарантира оптимално смазване на всички подвижни частиосигурява чисто и мощно изгарянепредпазва системата от корозия Област..
16.55 лв.
AUTOPROFI DPF Clean
Ново Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43241
Описание:трайно и цялолостно почистване на филтъра за твърди частици по време на шофиранебез монтаж и демонтажнамалява температурата на изгаряне на саждитебез образуване на вторични емисииОбласт на приложение:подходящ за всички видове дизелови автомобили с филтър за твърди частициИнструкции за употр..
15.84 лв.
AUTOPROFI DPF Flushing Liquid
Ново Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43242
Описание:необходим е демонтаж на филтъра за твърди частициразтваря и премахва всички остатъци от сажди и замърсяванияможе да се използва с алуминиеви, цинкови, магнезиеви и кадмиеви частисъщо подходящ и за най- новото поколение фитриОбласт на приложение:приложим за всчки филтри за твърди частициНачи..
36.26 лв.
AUTOPROFI Petrol System Cleaner
Ново Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43211
Почистване на бензиновата горивна система:разтваря мърсотия и смола в цялата горивна системанадеждно премахва всички въглеродни остатъци и отлагания от саждиосигурява чисто и мощно горенеоптимизира стоиностите на отработените газовесмазва и предпазва цялата ситема увеличава експлоатационния живот на..
16.20 лв.
AUTOPROFI OXICAT
Ново Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43243
Описание:специално разработен високоефективен продукт за почистване на  карализаторитрайно и ефективно премахва сажди и въглеродни остатъципочиства цялата изпускателна системаособено ефективен с областта на: катализатора, ламда сонда, турбокомпресор и EGRпри редовна употреба защитава от нови за..
20.77 лв.
AUTOPROFI Engine Clean
Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43210
Описание:разтваря и премахва замърсяванията от цялата маслена системаотстранява остатъците от цилиндера и буталатанеутрализира вредните киселинипочиства хидравличните клапани и премахва тракащи шумовезащитава цялата системаувеличава живота на двигателяОбласт на приложение:за всики бензинови и дизело..
16.90 лв.
AUTOPROFI Nano Engine
Ново Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43218
Описание:продукта създава силно активна нано бариера, която защитава всички повърхности в двигателяподдържа О-пръстените и семерингите еластичнивисоко активна защита против износване осигурява надеждна и плавна работа на двигателямигновено смазване при студент стартпо - дълъг живот на агрегатитеобез..
23.94 лв.
AUTOPROFI Diesel Applicator Spray
Ново Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43208
Описание:почиства цялата смукателна система на дизеловите автомобилиотстранява мърсотия и смола в целия всмукателен трактпочиства всмукателни и изпускателни клапанипочиства междинен охладител и система за рециркулация на отработените гаовекакто и цялата горина камрОбласт на приложение:за директна уп..
19.72 лв.
AUTOPROFI DPF/Catalyst Cleaner
Ново Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43159
Описание:почиства филтъра за твърди частици и катализатораотстранява всики сажди и мърсотии без демонтажпремахва причинителите за загуба на производителноствъзстановява функцията на филтъра за твърди частици и катализаторапочиства и EGR клапанътизпарява се без да оставя остатъциОбласти на приложение..
41.18 лв.
AUTOPROFI Break Cleaner
Ново Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43179
Описание:отстранява маслени и мазни остатъци от дисковете и спирачкитеможе да се изпозлва при широк диапазон части и електроникапродукта абсорбира прахта за максималко почистване и смазванеОбласти на проложение:универсална употребаВреме за действие;около 60 секундиНачин на работа: напръскайте частит..
9.09 лв.
AUTOPROFI Air Cond Foam Cleaner
Ново Скоро ! Изчерпан
Brand: AUTOPROFI Артикулен номер: 43207
Описание:повърхностно активна пяна за професионално и ефективно почистване на въздухопроводите премахва мухъла и убива гъбичките и бактериитенеотрализира неприятните миризми. не е токсичен и няма миризма.Област на приложение:почистване на климатичната система на автомобилитеИнструкции за употребе;сл..
17.95 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)
Този уеб сайт използва бисквитки. За повече информация, моля прочетете Политика на бисквитки.