През 2011 решихме да се впуснем в едно голямо приключение и станахме спонсори на ADAC GT Masters. В началото бяхме запленени от емоциите и високите скорости на пистите, харесваше ни да виждаме вълнението на тълпите по трибуните, докато в бокса една секунда се превръщаше във вечност. Тогава разбрахме, че най – голямата тръпка е на границата между надеждата и отчаянието.

Има и още причини да спонсорираме GT Masters: Няма по – добро място за тестване на нашите продукти от състезания по целият свят. Много инженери ,например ,разчитат на нашите продукти за почистване на маслената система, подобряване на работата на двигателя и подобряване на маслото. Инженерите занимаващи се със състезателни коли признават, че нашите продукти задоволяват най – видоките им изисквания и дори надхвърлят очакванията.

Високите изисквания към нашите продукти от GT Masters ни помогнаха да доусъвършенстваме качеството им. Заради чувствителността на двигателя при тези автомобили дори и при най – малките промени ние успехме да повишим ефективността на нашите продукти, за да задоволим дори още повече нашите клиенти.