От няколко години филтрите за твърди частици (Diesel Particle Filter) станаха част от стандартното оборудване на всеки дизелов автомобил.  За правилното функциониране на филтера са необходими дълги часове шофиране, в противен случай температурата необходима за неговото самопочистване (регенериране) не може да бъде достигната. Честото градско шофиране в натовареният трафик води до запушване на филтъра за твърди частици.

Последствията:

  • загуба на мощност
  • повишена консумация на гориво
  • неприятни шумове на двигателя
  • може да доведе до обратно налягане и повреда на турбината
  • увеличават се изхвърлените СО2 емисии в атмосферта

Нашите РЕШЕНИЯ:

В зависимост от степента на замърсяване на филтера:

ПРОФИЛАКТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ с Diesel Particle Filter Super Clean :

Уникалната формула на този продукт намалява температурата на изгаряне на саждите насъбрани във филтера и прави самопочистването (регенерирането) му възможно дори и при гадско шофиране. Без монтаж или демонтаж да допълнително оборудване, бързо и лесно, при редовна употреба на този продукт ще си осигурите чист филтер за перфектно работещ автомобил.

ИНТЕНЗИВНО ПОЧИСТВАНЕ с DPF Flushing Liquid :

Пропуснали сте профилактичносто почистване на филтера за твърди частици? Вече имате проблем ? С помощта на DPF Flushing Liquid проблемите остават в миналото. От упоритите замърсявания и отлагания в филтера няма да остане и следа след използването на този продукт. Демонтирайте филтера и го накиснете в почистващата течност за 8-10 часа, след това изплакнете и монтирайте отново.

ДИРЕКТНО ПРОЛОЖЕНИЕ с DPF/Catalyst Cleaner:

Без демонтаж на филтера с директно впръскване на почистваща пяна се постига до 99% почистване на всички отлагания на сажди във филтера за твърди частици. Моля обърнете се към сервиз за извършване на тази процедура.

Дали за лична употреба или за употреба в сервиз нашите продукти надеждно почистват и продилактират всички видове филтри за твърди частици.