bluechem-big

За нас

БЛУХЕМГРУП БЪЛГАРИЯ EООД е основана през 2002 година, като официален представител на BlueChemGroup и PRO-TEC Germany за България. Благодарение на професионализма и висококачествените си продукти , вече 16 години работи успешно на българския пазар.
Компанията е ориентирана към разпространението на иновативни и екологично чисти продукти за автомобилната индустрия и промишлеността от най-високо качество и стандарт. В продуктовата и гама се включват продукти, почистващи цялостно горивната, маслено-смазочна и охладителна система на автомобила. Гамата се допълва от аерозоли за поддръжка на автомобила, подобрители за моторни, трансмисионни масла и други. PRO-TEC е ориентирана технологично, както към най-новите, така и към по – стари модели превозни средства, като наред с това продуктите и са едни от най екологично чистите на пазара със сертификат  DIN ISO 9002 и TUV.
Наши дългогодишни партнъори за българискят пазар са фирми , като: Косер АД, ЕЛИТ КАР ,ТМ Ауто(Тойота) ЕООД, Дунев Мотор Спорт ЕООД, Supabuparts, STi.bg, Bulvaria auto (Опел), MotoExper, IND комерс (Хюндай) и други., занимаващи се с ремонт, сервизно обслужване дистрибуция и продажба на нови и употребявани превозни средства .
БЛУХЕМГРУП БЪЛГАРИЯ ООД е фирма с дългогодишен опит на българският пазар, развиваща се заедно със съвременните  методи  свързани с дистрибуцията на продукти за автомобилната индустрия .

Бързо развиващата се мрежа от дилъри  в цялата ни страна ни позоволява да бъдем във всяка точка на България.  За градовете, в които все още нямаме представител, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да поръчате продукти или да попитате за условията да станете наши дистрибутори.

 

Можете да се свържете с нас на тел: +359 (02) 417 6018

м: 0896 63 15 08 Валери Петров – търговски представител

м:0899 886 744 Николай Цоков – търговски представител

е: office@bluechemgroup-bg.com

Адрес: София 1700, ул. Акад. Йордан Трифонов 6
Посетете ни и във Facebook